Märkning av produktkartonger

Ett effektivt system för märkning bidrar både till ett bra flöde i produktionen och en god arbetsmiljö, och sparar därmed både tid och pengar. Lättlästa, snygga och prydliga etiketter ökar dessutom förtroendet för tillverkaren. Det är därför väl värt att vända sig till experter inom ämnet!

Att välja system

Du vill ha hög kontrast och bra vidhäftning, vare sig du vill ha ett enkelt nummer att märka dina kartonger med, eller en mer komplicerad logotyp. Men det är mer att tänka på. Ska du ha etiketter med snabbtorkande bläck, eller kanske etsning med laserskrivare? En maskinellt avläsbar kod som till exempel en QR-kod eller en datamatriskod som kan rymma mycket information på liten yta.

EU har dessutom lagar för märkning av vissa produkter som måste följas.

Rätt hjälp för rätt behov

Låter det som att det är en del att tänka på? Vänd dig till ett företag som har både högt tekniskt kunnande och ett bra utbud av produkter inom märkning och etikettering så är chansen störst att det blir rätt från början. Fundera även över dina krav på hastighet och kvalitet. Om du vill ha råd angående vilken produkt du ska välja är det en bra idé att få hjälp med en behovsanalys för att tillgodose dina specifika önskemål. Denna länk tar dig vidare.