Skydda din iPhone 13

Att tappa din helt nyinköpta iPhone 13 är inte kul. Det kan bli både kostsamt i form av reparationskostnader men också kännas smärtsamt att behöva lämna ifrån dig din telefon. Skydda därför din iPhone med hjälp av olika tillbehör.

När du har investerat i ett bra skal kan du installera ett skärmskydd för att undvika repor. Sätt på en AirTag som gör att du kan spåra din telefon om du skulle förlägga din iPhone. Utöver den fysiska aspekten är det viktigt att skydda din telefon även rent mjukvarumässigt. Se till att hålla din enhet uppdaterad och använd en kod för att låsa upp skärmen. Genom dessa åtgärder minskar du risken att någon kommer åt din information.

Rengör iPhone ofta för att hålla den i bra skick

Du bör också rengöra din telefon ofta, det förhindrar att beläggningar och olika typer av smuts fastnar i de ojämnheter som iPhone har. Du kan exempelvis rengöra Lightning-kontakten med jämna mellanrum för att undvika att damm fastnar.

Ett tips är att inhandla en trådlös QI-laddare för att skona Lightning-kontakten ytterligare. I slutändan är det viktigt att hantera din iPhone varsamt för att öka dess livslängd. Du kan hitta många tillbehör till iPhone bara ett klick bort på nätet.